Training Offer in The Spotlight (DOWA/ACTIVO)

 

 

The teaching language of the mentioned sessions is Dutch. If you master a basic understanding of Dutch you are more than welcome to participate in these training sessions. You can address the trainer and the other participants in English.

Binnenkort start een nieuw semester. Team onderwijsondersteuning staat opnieuw voor de UGent-lesgevers en opleidingen klaar met een basis en een verdiepend aanbod, voor elk wat wils. Schrijf je snel in!

Basisaanbod

Ben je een beginnend lesgever en wil je je basisonderwijscompetenties versterken? Bekijk dan het aanbod aan basisvormingen en -trajecten.

Verdiepend aanbod

Heb je al wat meer leservaring? Kies uit ons verdiepend aanbod de vorming die past bij jouw noden en interesses.

 

Benieuwd naar andere verdiepende vormingen? Klik op de link en leer ons vormingsaanbod op maat kennen.

Aanbod voor opleidingen

Wil jouw opleiding werken aan specifieke thema’s als leerlijnen, toetsbeleid, diversiteit, duurzaamheid, maatschappelijke impact, internationalisering, taalvaardigheid en ondernemend handelen? Bekijk dan het aanbod op maat voor opleidingen. De vormingen staan open voor sleutelfiguren die een impact hebben op het curriculumontwerp.

 

Wist je dat je een vorming ook kan aanraden aan een collega? Ga daarvoor naar de UTOP-catalogus, klik op 'Meer' en dan op "Aanbevelen aan een collega". 

Graag tot snel!

Team onderwijsondersteuning

Meer onderwijsondersteuningsinitiatieven?

Surf naar sf.ugent.be en ontdek ons interessant vormingsaanbod in UTOP, het nieuwe Ugent Trainings- en Ontwikkelingsplatform (UTOP).